Tiny House

TINY HOUSE OVERNACHTINGEN

Ons sfeervolle Tiny House ligt in Bad Nieuweschans, een prachtig oud vestingplaatsje in Oost Groningen op nog geen kilometer afstand van de grens met Duitsland.

Het is een volledig houten huisje met woonkamer met kitchenette, badkamer, slaapkamer en fide middels een ladder te bereiken. Eigen entree en terras. 

De accommodatie heeft een eigen kookgelegenheid en is voorzien van gratis WiFi,  gaskachel en een tuin. Het is niet zo groot maar heel knus en voorzien van alle gemakken. Er is een slaapkamer met een 2-persoonsbed en er kunnen maximaal 4 personen verblijven. Je kunt je eigen maaltijden bereiden en er is een koelkastje aanwezig. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en toiletartikelen. Als je arriveert zijn de bedden al opgemaakt. 

Er is veel natuur in de directe omgeving, het landschap kent prachtige uitgestrekte vergezichten, maar ook water en bos zijn dichtbij. Als je van rust en ruimte houdt is het hier een paradijsje.  Voor de lichamelijke ontspanning ligt wellnesscentrum Thermen op steenworp afstand van ons Tiny House. De straat oversteken en de brug overlopen, dichterbij kan bijna niet.

En mocht je toch behoefte hebben aan wat vertier, Winschoten ligt op 12 km afstand en de stad Groningen op een kleine 50km. Je rijdt dat over de A7 in nog geen half uur.  En wil je even de grens over, Leer ligt zo'n 20 km verderop. Naar deze steden rijden ook treinen vanaf station Bad Nieuweschans, welke op loopafstand is van ons Tiny House.

Reserven kan via contactformulier maar ook via Booking.com of Airbnb. Op deze sites staat een overzichtelijke agenda en zie je gelijk welke datums nog beschikbaar zijn. Mocht je onze Tiny House willen huren in combinatie met een kruidenwandeling of workshop neem dan even contact met me op. Gaan we samen kijken wanneer dit het beste past.