Individuele begeleiding

Ben jij mentaal en/of fysiek vastgelopen in het leven en weet je niet hoe je hieruit kunt komen.  Of ben je van jezelf af komen te staan dat je niet meer weet wat je nu écht wilt in het leven, welke richting je op wilt gaan en 'hoe' je dit wilt doen ?

Dan wil ik je graag helpen om het licht in je te laten schijnen. Je weer terug te brengen in jezelf en vanuit daar vol vertrouwen en kracht jouw levensweg te gaan belopen. 

Voor ieder is deze weg anders. Wat maakt jouw gelukkig, waar krijg jij energie van en wat gaat bij jouw vanzelf ?   

In deze tijden van hectiek en streven naar een steeds 'beter' leven , geeft weinig ons nog écht voldoening. 

Ga op ontdekkingsreis in jezelf en vind jouw kracht en licht om happy in het leven te staan.                          Neem weer de regie over je eigen leven en 'weet' wat jouw écht voldoening geeft.

Wist jij dat wij niet één stel hersens hebben maar wel DRIE ? 

Eigenlijk zijn onze hersenen in het hoofd veel minder belangrijk voor onze mentale gezondheid dan wij altijd denken of hebben gedacht. Het is bedoeld als een evenwicht / tegengewicht zodat wij niet in het wilde weg razen, maar hoofdzakelijk beredeneren. 

Het hart ontwikkeld zich als eerst in de embryo. Dit is  op de echo met 7 weken al kloppend te zien. De hart is onze kern ! Dit is ons weten.  

En dan zijn daar nog onze darmen/buik.  Als onze darmen niet goed functioneren heeft dit zo zijn weerslag op ons denken en voelen. Kortom op ons mentale gezondheid. Steeds meer komt men tot het besef dat een depressie ook kan ontstaan vanuit onze buik/darmen.

Denk maar eens aan deze uitdrukkingen :' ik heb kriebels in mijn buik ' of ' ik heb een knoop in mijn maag '.  We voelen dit in ons buik en weten gelijk hoe het met ons is gesteld.  

En dan te bedenken dat we gemiddeld  per dag zo'n 60.000 gedachtes hebben !! Waarvan 95% repeterende gedachtes zijn en 75% negatieve gedachtes.

We zijn dus de hele dag door aan het denken en we zijn dit als normaal gaan vinden. 

Het is tijd om uit onze hoofd te stappen en weer in ons lichaam te gaan staan. Zodat we dichter bij onszelf blijven en weer ons innerlijk licht kunnen laten schijnen !! 

 

Hoe gaat dit in zijn werk : 

Allereerst kom je langs voor een kennismakingsgesprek. Zodat we af kunnen tasten of er er een mooie samenwerking kan ontstaan. Je legt immers wel je hart bloot en dit gaat alleen als jij je veilig gevoelt.  

 

De basis bestaat uit : 

5 afspraken van 1,5 uur. Waarvan 1 keer een aura en chakra healing . 

De afspraken vinden wekelijks en/of twee wekelijks plaats. Ligt aan de thuisopdracht en hoeveel tijd deze inneemt. 

Kosten hiervan zijn € 222,- 

Je legt hiermee een basis waar jij vanuit kunt verder werken aan jouw innerlijk licht.

Voor ieder zal dit anders verlopen, omdat we allemaal uniek zijn en andere triggers hebben. Ik leer je hoe jij vanuit je hoofd in je hart komt. En bewust(er) te worden van jouw denken en voelen. 

Uiteraard kun je na deze basisgesprekken/oefeningen ook verder de diepte ingaan zodat jij jouw licht steeds feller en sterker kan laten schijnen.