Workshop

Graag geef ik ook mijn kennis door dmv workshops/kruidenwandelingen. Zodat ook jij je eigen natuurlijke producten kunt maken en ten alle tijden weet waar de natuur jouw kan helpen.

 Een kruidenwandeling maakt je bekend met de planten/kruiden van het seizoen. Graag neem ik geïnteresseerden mee het bos in om in het praktijk te zien waar men welke plant of kruid kunt vinden, waar het goed voor is. Je krijgt van mij een reader mee met voldoende plaatjes en recepten om thuis ook nog mee aan de slag te gaan.

Plukken we een kruid om er daarna wat mee te gaan maken ? Dan oogsten we nooit meer dan dat we nodig hebben en laten ook wat staan voor anderen en de natuur zelf. We plukken zodanig dat de plant verder kan groeien en we er een volgende keer weer van kunnen plukken.

Ook een workshop zalf /tinctuur en/of olie maken is mogelijk. Graag pluk ik onder de juiste maanstand een kruid om er vervolgens samen met jouw, op ambachtelijke wijze, een medicinaal product van te maken. Ik maak je bekend op welke wijze jij jouw natuurproduct maakt en leg je uit hoe je deze kunt inzetten. Natuurlijk neem jij na afloop jouw zelf gemaakte natuurproduct mee naar huis.

 

De kosten zijn € 20,- p.p. per wandeling/workshop incl. gebruikte materiaal en koffie/thee met wat lekkers. Denk omgepaste kleding en schoeisel.

Mocht je interesse hebben ook meer te weten te komen hoe jij kruiden voor jou kunt laten werken, meld je dan aan via het contactformulier op onze site . Je mag ook Whatsappen naar 06 12037439.

Tot in de in het kruidenrijk !! ♥